Seminar for sykehusrenhold

”Seminar for sykehusrenhold” arrangeres hvert år. Siden 1997 har sykehusene byttet på å være vertskap for seminaret. Målgruppen er renholdsledere og husøkonomer ved landets sykehus og helseinstitusjoner.
      
Erfaringsmessig vet vi at seminaret har blitt en viktig måte å treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner på, bygge nettverk og et sted å utveksle erfaringer.
      
Seminarene har de siste årene hatt en faglig del med foredrag, samt utstilling ved ledende leverandører i Norge. 
    

”Seminar for sykehusrenhold 2018”

 Forum For Sykehusrenhold (FFS) har nok en gang gleden av å kunne invitere til ”Seminar for sykehusrenhold”. Denne gangen er Haukeland universitetssjukehus i Bergen vertskap, og seminaret går av stabelen 19. – 21. september 2018.

 Vi ønsker tidligere og nye deltakere velkommen til tre interessante dager med aktuelle temaer og leverandørutstilling. Fjorårets seminar ble en stor suksess med deltakere fra hele landet, og vi håper å se mange av dere også i Bergen. Her vil du treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner, og kan få utvekslet erfaringer.    

 Vårt seminarhotell er Scandic Bergen City Hotel, som ligger i sentrum av byen.

 Målgruppen for vårt seminar er ledere og mellomledere ved institusjonenes renholds- og husøkonomavdelinger, men ALLE er velkommen!

 

Program og informasjon om seminaret :

Her er årets  program. 


Påmeldingskjema for deltakere og utstillere ligger her.

  

    
     
  

 

 

202007(c)Forum for Sykehusrenhold web: Oloi Norge Ltd