Seminar for sykehusrenhold

”Seminar for sykehusrenhold” arrangeres hvert år. Siden 1997 har sykehusene byttet på å være vertskap for seminaret. Målgruppen er renholdsledere og husøkonomer ved landets sykehus og helseinstitusjoner.
      
Erfaringsmessig vet vi at seminaret har blitt en viktig måte å treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner på, bygge nettverk og et sted å utveksle erfaringer.
      
Seminarene har de siste årene hatt en faglig del med foredrag, samt utstilling ved ledende leverandører i Norge. 
    

”Seminar for sykehusrenhold 2017”

 Forum For Sykehusrenhold (FFS) har nok en gang gleden av å kunne invitere til ”Seminar for sykehusrenhold”. Denne gangen er Stavanger universitetssjukehus vertskap, og seminaret går av stabelen 27. – 29. september 2017.

 Vi ønsker tidligere og nye deltakere velkommen til tre interessante dager med aktuelle temaer og leverandørutstilling. Fjorårets seminar ble en stor suksess med rekordmange deltakere, og vi håper å se mange av dere også i Stavanger. Her vil du treffe kollegaer fra andre sykehus og institusjoner, og kan få utvekslet erfaringer.

 I år vil det være fokus på både faglige innslag, ledelsetemaer og selvfølgelig gode innslag innen motivasjon. Av foredragsholdere kan vi nevne Per Inge Torkelsen, Hanne Kristin Rohde, Cato Zahl Pedersen og den nye direktøren i NHO Service – Anne-Cecilie Kaltenborn.

 Det sosiale er også viktig på et slikt seminar, og vi kan by på god underholdning i forbindelse med årets festmiddag.

 Vårt seminarhotell er Clarion Hotel Stavanger, som ligger midt i sentrum av byen.

 Målgruppen for vårt seminar er ledere og mellomledere ved institusjonenes renholds- og husøkonomavdelinger, men ALLE er velkommen!

OBS! Påmeldingsfrist var  31.august 2017 !

Vi beklager at vi derfor ikke kan ta i mot flere påmeldinger.



LINK til program  

    
     
  

 

 

202007(c)Forum for Sykehusrenhold web: Oloi Norge Ltd